Saffrans mums
0,5 gram saffran
1,5 dl kallt vatten
1,5 msk gelatin
4 msk hett vatten
4 dl socker
1 äggvita
2 tsk vaniljsocker
3,5 dl kokos
1,5 msk kakao
Blanda saffran med det kalla vattnet och låt stå i kyl i minst 20 minuter.
Blanda gelatin med det heta vattnet och låt stå i ca 5 min.
Vispa socker, kallt vatten med saffran,äggvita och vaniljsocker i 1-2 minuter.
Tillsätt gelatinet under vispning.
Vispa i 15 minuter.
Blanda kokos och kakao. Lägg hälften av det i en form.
Bred ut smeten på kokosblandningen.
Häll resten av kokosblandningen på.
Låt stelna i kylskåpet i minst 3 timmar gärna över nattten.
Skär upp i bitar och doppa kanterna i kokosen.
Förvaras i kylskåp eller i frys.
Oj så gott det där såg ut!! Tack för receptet.