Sffransrimbobullar

50 gram jäst
1 gram saffran
2 dl kall mjölk
1 krm salt
200 gram rumsvarmt smör
1 ägg
8-9 dl vetemjöl
Fyllning
100 gram rumsvarmt smör
1 msk vaniljsocker
1 dl socker
Garnering
2 dl florsocker
1,5 msk vatten
Smula jästen i en bunke.
Tillsätt saffran, mjölk och salt och låt stå en stund.
Rör tills jästen löst sig.
Tillsätt smöret i bitar och ägg.
Tillsätt mjölet, lite i taget. Degen ska vara lite kladdig.
Rör ihop fyllningen.
Kavla ut degen till en stor fyrkant.
Skär i kvadrater ca 7 x 7 cm.
Lägg en liten klick med fyllning (ca 1 tsk) i mitten.
Vik in alla kanter mot mitten och lägg i en bullform.
Låt jäsa på plåt i 2 timmar.
Pensla med uppvispat ägg.
Grädda i ca 7 minuter på 250 grader.
Låt svalna.
Blanda ihop garneringen och garnera bullarna.