Mini saffransbiskvier
Botten
200 gram mandelmassa
1 äggvita
Saffran och vitchoklad fyllning
80 gram rumsvarmt smör
50 gram vitchoklad
0,5 gram saffran
0,75dl florsocker
75 gram cream cheese
Ca 150 gram vitchoklad att doppa i
Botten:
Riv mandelmassan.
Vispa ihop mandelmassan med äggvitan.
Spritsa ut på plåt med bakplåtspapper i cirklar ca 2-3 cm
Grädda på 175 grader i ca 10 minuter.
Låt svalna.
Smält den vita chokladen ( till fyllningen) tillsammans med saffran, Låt den svalna.
Vispa smöret och droppa i den vita chokladen.
Blanda florsocker och cream cheese och vänd ner det i smörblandningen.
Låt stå i kylskåp en stund.
Bred på fyllningen på bottnarna.
Ställ i kylskåp i minst 30 minuter.
Doppa i den vita choklad.