Grönkålssnurror
Igår var jag hos en kollega på glöggmys. Jag tog bland annat med mig grönkålssnurror som blev mycket populära.
![(null)](https://cdn3.cdnme.se/2263864/8-3/mobiluppladdning_5dea65472a6b223cdda841e6.jpg)
Smördeg, fungerar lika bra med 1 rulle köpt
200 gram hackad grönkål
1 klyfta vitlök, pressad
Västerbottenost
1 dl creme fraiche
Salt och peppar
Stek grönkål och vitlök i några minuter med lite salt och peppar.
Kavla ut degen och bred på creme fraiche.
Fördela osten och den svala grönkålen på smördegen.
Rulla ihop degen.
Låt stå i kylen i minst 30 minuter.
Skär upp i cm stora bitar
Lägg på bakplåt med bakplåtspapper.
Sätt i ugnen på 200 grader i ca 10 minuter
Kommentarer
Postat av: Tilda
Detta recept ska jag prova, ser väldigt gott ut.
Men den ska väl inte vara i kylen i 30 dagar :)
Svar:
victoriajul.blogg.se
Trackback