Test: Köttebulletång
För några dagar sedan fick jag hem en köttbulletång från Bagaren och Kocken. I går var jag tvungen att testa den då jg var väldigt nyfiken på hur den skulle vara.
Man doppar tången i kallt vatten och sedan är det bara att ta upp köttfärssmeten. Jag skulle inte påstå att det går snabbare fast barnen började nästan slåss om vem som skulle göra köttbullarna så jag lär ju slippa rulla köttbullar framöver, vilket gör att det blir betydligt enklare och snabbare för mig.
En fördel med köttbulletången tycker jag är att man får lika stora köttbullar även om de inte blir helt runda när man steker de i stekpannan, men det är lite charmen med hemgjorda köttbullar tycker jag.
Kan tycka att köttbullarna blev lite väl stora och då var detta den mindre tången.
Sammanfattningsvis så tycker jag att detta var en kul grej som gjorde köttbullsrullandet betydligt roligare
Kommentarer
Postat av: Jessica
Undra om det funkar på vegoköttbullssmet...den är så kletig så man får hälften kvar i näven. Kan vara värt att testa!
Bra att barnen gillade den i alla fall =)
Svar:
victoriajul.blogg.se
Postat av: johanna
Vilken fiffig ide :) Förstår att barnen gillade den, det känns som en sån sak som barn kan tycka är kul :)
Svar:
victoriajul.blogg.se
Trackback