Ute i god tid

Idag har jag inhandlat den första julklappen för nästa år, tidigt jag vet men när man hittar den där perfekta saken till ett väldigt billigt pris då är det bara att slå till. Mellandagsrean är ju perfekt att fynda på. 




Kommentarer
Postat av: Jonna

Hahaha!! Gapskratt :D :D Du är ju rolig du tro inte jag känner nån som är så tidig med julklapparna som du men de är bara bra! Jag kom på nu ikväll en julklapp till Linn den är inte köpt än och vet inte heller om den kan köpas heller pga av hennes immunförsvar.. Disney on Ice ska vi se nästa år om hon är så stark att hon kan de :)

Svar: 😃 Det var ju en bra julklapp, såg reklam på tv om den och jag tror att det skulle vara något för T också. Jag hoppas hon kan gå på det nästa år
victoriajul.blogg.se

2014-12-30 @ 19:41:05
URL: http://jonnaek.wordpress.com
Postat av: Jonna

Ja jag hoppas de de tror jag skulle passa henne väldigt bra när hon tycker så mycket om Disney och brukar låtsas åka skridskor hemma på köksgolvet :) Passar de alla kanske vi kan fara allihopa tillsammans :)

Svar: Ja det skulle ha varit kul
victoriajul.blogg.se

2014-12-30 @ 20:05:38
URL: http://jonnaek.wordpress.com
Postat av: Andrea

Nej vad glad du gjorde mig nu! Du fick mig att inse att julen faktiskt kommer igen :D haha så ledsen som jag varit de senaste dagarna!

Svar: Vad kul att du blev glad :)
victoriajul.blogg.se

2014-12-30 @ 22:07:44
URL: http://mykindofchristmas.blogg.se
Postat av: Carro

Håller med, det är perfekt & handla på mellandagsrean, och bokrean sen i februari, har jag alltid hittat några fynd på som man kan spara till julklapp:)

Svar: Ja det är ju perfekt
victoriajul.blogg.se

2014-12-31 @ 09:40:26

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätte glad. Jag svarar på kommentarerna här, du får ett mail när jag svarat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback