Svensk Mästare i julskinka

På Chark-SM korades Scan Julskinka av rapsgris till svensk mästare med motiveringen
En julskinka med smak utöver det vanliga.
En modern skinka med djup, fyllig köttsmak och väl balanserad sälta.
En skinka i tiden.
 
Foto Scan
 
Skinka från rapsgrisen blir smakrikare och saftigare, detta på grund av att grisarna får kallpressad rapsolja som en del av fodret. Dessutom har den ett naturligt innehåll av  Omega-3.
Skinkan lanserades i butik vecka 45 och säljes endast i begränsad volym och kommer att kosta ca 99 kr /kg. De väger runt 3 kilo och är färdigkokta.
 
Detta är en skinka som jag vill testa på årets julbord, jag hoppas kunna knipa en sådan skinka.
Vi brukar köpa Scan julskinka (det mesta av köttet vi köper från affären kommer faktiskt från Scan) av den anledningen att det är kött från svenska gårdar.
 

För er som gillar korv kan jag nämna att det även finns prinskorv av svensk rapsgris, de hoppas jag också hitta till julbordet. Måste spana runt på affärerna redan nu. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Julbloggen - Min Vintersaga

Jag tycker scan är ett säkert kort. Svenskt men också alltid väldigt gott!

Svar: Jag kan itne annat än hålla med dig
victoriajul.blogg.se

2012-11-15 @ 11:47:12
URL: http://minvintersaga.blogspot.com
Postat av: Stefan

Vi som jobbar på Scan blir glad när någon uppskattar våra produkter. Jag kan lova att du inte kommer att bli besviken på julskínkan.

Hälsningar
Stefan

Svar: Jag hoppas verkligen att jag hittar skinkan.
victoriajul.blogg.se

2012-11-15 @ 14:43:00

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätte glad. Jag svarar på kommentarerna här, du får ett mail när jag svarat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback