Speltips - Safari School

Årets barnspel 2010. Perfekt som julklapp till barnen.

Professor Krokodils safariskola är ett roligt, lärorikt och spännande spel, där du får gå på upptäcktsfärd i djuren värld och lära dig massor av saker om 42 olika djur och deras egenskaper.

Kan elefanter flyga? Lägger noshörningar ägg? Åter flodhästar bara växter? Har igelkottar svans? Går mullvadar i ide? Och hur många ben har en fluga? Det är inte alltid lita enkelt att lista ut djurens egenskaper. Men i Professor Krokodils safariskola får du svaret på dessa och många fler frågor!

Spelet går ut på att snabbt hitta egenskaperna hos ett visst djur och vara den som ställer sina spelpjäser på de rätta egenskapskorten. Du måste alltså veta saker om djuren, ha ögonen med dig och kunna svara snabbt när du ska välja mellan 22 egenskaper för 42 djur. Men se upp: Om du är för snabb, kanske du väljer fel egenskap. Många av egenskaperna är nämligen inte helt självklara. Det är till exempel inte alla fåglar som kan flyga!

Ålder: Från 4år
Antal spelare: 2-4
Speltid: ca 20min

198:- hos Spelexperten

Kommentarer
Postat av: Lisas Jul

Sv: nja men den var bra ändå :) Hade väl önskat lite mer "värme" i filmen. Men andra kan ju tycka helt annars! Den är då sevärd!

2010-11-20 @ 13:00:29
URL: http://lisasjul.webblogg.se/

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätte glad. Jag svarar på kommentarerna här, du får ett mail när jag svarat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback