Mums mums

Kanske inte direkt något som har med julen att göra.

2 dl socker
2 msk florsocker
0,5 äggvita
0,75 dl kallt vatten
0,75 msk gelantinpulver
0,75 dl kokhett vatten
500 gram choklad
10 st smörgåsrån

Blanda ihop strösocker, florsocker, äggvita tillsammans med det kalla vattnet i en skål
Rör ner gelatinpulvret i det kokheta vattnet
Tillsätt gelatinvattnet i sockerblandningen
Vispa med elvisp på medlhög hastighet tills det blir riktigt pösigt
Gör smörgåsrånen runda med hjälp av ett pepparkaksmått
Spritsa ut smeten på rånen och stelna i frysen i en timme.
Smält chokladen
Doppa mumsmumsen i chokladen

Går bra att frysa

 


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätte glad. Jag svarar på kommentarerna här, du får ett mail när jag svarat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback