Bountyfudge
Bountyfudge
1,5 dl ljust muscovadosocker
1,5 dl kokosgrädde
1 dl ljus sirap
1 msk smör
1 tsk flingsalt
100 gram mjölkchoklad
100 gram kokos
200 gram kondenserad mjölk (1/2 burk)
Dekor
100 gram mjölkchoklad
1 tsk naturell olja
Värm farinsocker , kokosgrädde och sirap under omrörning i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills de klarar kulprovet eller är 122 grader.
Rör ner smör, salt och den hackade chokladen.
Rör till en slät massa.
Häll upp i en form med bakplåtspapper.
Låt den stelna.
Blanda ihop kondenserad mjölk och kokos och bred på fudgen.
Skär i bitar och ställ i frysen.
Smält chokladen och rör ner oljan.
Doppa/ stryk på bitarna i chokladen.
Mmmm. :) Det där ser gott ut!