Julklappstänk

I år har jag tänkt att barnen ska få en dyr sak i julklapp som de önskar sig. Sedan kommer de få några mindre saker som bok, kläder och annat som de behöver. Kan tycka att det blir sån fruktansvärd köphysteri kring jul och det köps och köps. 


Jag vet att det är lätt att ryckas med och det händer mig också, men jag försöker verkligen att inte köpa något onödigt utan sådant som jag vet att mottagaren behöver eller verkligen vill ha/ uppskattar. 



Kommentarer
Postat av: Anette - En fin jul

Jag kan bara instämma. Jag älskar själv att handla julklappar men försöker också fokusera på sådant som behövs.

Svar: Ja det är bättre för miljön och plånboken. Försöker vara miljövänlig men ibland är det lätt att ryckas med i köphetsen vid jul
victoriajul.blogg.se

2017-09-13 @ 16:47:35
URL: http://enfinjul.blogg.se
Postat av: Mer jul-Lillie

För mig är det roligaste med julen att ge bort klappar. Men jag försöker fokusera på att köpa en sak i lite bättre kvalitet och som är ordentligt genomtänkt istället för att köpa massor av saker. Julklapparna bli oftast väldigt uppskattade när det finns en bra tanke bakom med :)

Svar: Jag håller med dig. Bättre med kvalitet istället för kvantitet
victoriajul.blogg.se

2017-09-13 @ 22:59:46
URL: http://merjul.blogg.se/
Postat av: Sofies julblogg

Visst är det lätt att lockas med i köphysterin, men jag försöker också tänka på kvalité istället för kvantitet, och försöka inpränta det i de delar av släkten som inte tänker lika. ;)

Svar: Ja det gäller att försöka få med alla på det. Jag har tur att de som köper julklappar till mina barn oftast köper kläder eller annat de behöver
victoriajul.blogg.se

2017-09-16 @ 13:47:48
URL: http://sofiesjulblogg.blogspot.se

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätte glad. Jag svarar på kommentarerna här, du får ett mail när jag svarat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback