Pepparkaksfudge

Vi hade en liten fudgeprovning här hemma och vinnaren blev Pepparkaksfudge

(null)

Pepparkaksfudge

1,5 𝚍𝚕 grädde

1,5 dl socker

1 dl sirap

1 tsk pepparkakskrydda

1 tsk vitvinsvinäger 

75 gram ljus choklad, hackad

25 gram smör


Koka upp grädde, socker, sirap och pepparkakskrydda i en tjockbottnad kastrull.

Rör under omrörning tills smeten klarar kulprovet, ca 122 grader.

Ta bort från värmen och tillsätt vitvinsvinäger, choklad och smör.

Häll i form ca 15 x 15 cm.

Låt svalna.

Skär i bitar. 


Kommentarer

Lämna gärna en kommentar så blir jag jätte glad. Jag svarar på kommentarerna här, du får ett mail när jag svarat.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback